Ryska nybörjare - A1 del 1

Plats Halmstad

"Res" till Ryssland med Folkuniversitetet i sommar. Distans Live - kursledare och deltagare är aktiva samtidigt på en bestämd dag och tid

Boka kursen nu

Det här är en kurs för dig som inte läst ryska tidigare.

Mål

Målet för nivå A1* är att du ska kunna hälsa på ryska samt förstå och bygga väldigt enkla meningar.

På kursen får du lära dig:

• vardagsfraser
  • presentera dig själv och andra
  • ställa väldigt enkla frågor och förstå väldigt enkla svar
  • introduktion till målspråkets kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningens fokus ligger på muntlig kommunikation och läraren använder ryska i hög utsträckning, även om du får grundläggande förklaringar på svenska. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har ryska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

* Läs mer om kursnivåer

Galina Kovleiskaia