Portugisiska på distans från Lissabon

Plats Distans

Nu kan du läsa portugisiska på distans!

Kursbeskrivning

Om du inte har möjlighet att resa till Portugal eller om du vill förbereda dig inför en kurs på plats är en distanskurs ett bra alternativ. Kursen består av 10 eller 20 individuella lektioner som sker live direkt via läroplattformen Zoom. Du bestämmer själv i samråd med läraren dina lektionstider och kursupplägget anpassas efter dina specifika behov, oavsett nivå, vilket gör kursupplägget mycket flexibelt.

• Minimum 10 lektioner
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 18 år
  • Minimum 2 lektioner per vecka

10 lektioner: 3 500 kr
20 lektioner: 6 800 kr

Är ni två personer som vill gå en kurs samtidigt? Kontakta oss för information och prisuppgift.

Enligt överenskommelse. Minimum 2 lektionstillfällen per vecka.

Ingen undervisning följande datum: 15/4, 10/6, 15/8, 5/10, 1/11, 1/12 2022, 7/4, 1/5, 8/6, 15/8, 5/10, 1/11, 8/12, 25/12 2023.

Skolan

CIAL, Centro de Linguas, räknas som den mest kända språkskolan i Portugal och har över 30 års erfarenhet att lära ut portugisiska som främmande språk. CIAL består av två skolor, en i Lissabon och en i Faro på Algarvekusten. Den erbjuder språkundervisning av hög kvalitet och är medlem i IALC (International Association of Language Centres). Man har förutom språkundervisningen också som målsättning att eleven ska få en inblick i portugisisk kultur. I Lissabon ligger skolan centralt på torget Saldanha i närheten av Eduard VII Park. I Faro ligger skolan i centrum med gångavstånd till alla sevärdheter. På fritiden ordnar skolorna aktiviteter varje dag. Det kan t.ex. vara museibesök, konserter eller en barrunda. På lördagar ordnas halvdagsutflykter till någon intressant plats och på söndagar även heldagsutflykter till självkostnadspris. Skolans personal hjälper gärna till med tips och råd om vad man kan göra.

Undervisning

Tonvikten ligger på muntlig kommunikation medan grammatik och språkstruktur vävs in i undervisningen på ett naturligt sätt. Målet är att lära sig språket genom praktisk användning. Man använder sig av audiovisuella hjälpmedel, video och bibliotek. Alla lärare är högutbildade och tränade i att undervisa i portugisiska som främmande språk.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se