Prova på - Brasil. portugisiska

Plats Linköping

PROVA PÅ kostnadsfritt - 45 minuter Är du nyfiken på hur det är att studera brasiliensk portugisiska på Folkuniversitetet? Kom och ta en provlektion! Vår lärare bjuder på en minilektion.

Boka kursen nu
Alla våra lärare i braziliansk portugisiska har språket som modersmål och/eller har mångårig erfarenhet av att undervisa nederländska som främmande språk

Du behöver inte ha några förkunskaper. Men om du har läst tidigare så kan du komma i alla fall för att se om du kanske skulle passa bättre i vår grupp som har läst en termin tidigare

Prova på lektionen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade. Det är många som vill prova på våra kurser och platserna fylls snabbt. Vi kontaktar alla reserver i turordning, i mån av plats.

Erbjudande till dig som deltar på prova-då-dagen

Om du bokar en kurs på hemsidan 25/8 får du 10 % rabatt på kursavgiften. Koden får du i kallelsen till prova på tillfället.

Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade.

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Eunice Rocha Ögren

Eunice Rocha Ögren är född och uppvuxen i Brasilien med en brasiliansk pappa och en svensk mamma. Hon har en kandidatexamen i historia och är även utbildad bildlärare.

Eunice har under många år jobbat som bildlärare på högstadieskolan Nya Munken. På fritiden undervisar hon i portugisiska på olika kvällskurser.

‒ Det är roligt att träffa människor och byta idéer och erfarenheter men framför allt att dela med sig av mina kunskaper i det portugisiska språket och dess kultur.

bild saknas

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
25 aug 2020 - 25 aug 2020
Ti 19:30 - 20:15
Tillfällen
1
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1079647
Pris
0 kr