Brasiliansk portugisiska A2 del 2, Distans

Plats Distans

Detta är den andra delen i en heldistansutbildning i Br. portugisiska på nivå A2 med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

Boka kursen nu
Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är på nivå A2.

Kursen genomförs som:
Enskild undervisning - du som deltagare har enbart kontakt med kursledare.
Via E-post
Skype-lektion 2 x 20 min

Kursinnehåll

Kursen syftar främst till att utöka ordförådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg

Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får du som deltagaren en uppgift med text, gloslista och övningar att lösa och ev. ljudfil att lyssna på. kursledaren och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress och tillgång till Skype. Övningsuppgiften är gjord i Microsoft word -dokument och kommer att skickas som en bifogad fil till din e-post. Du som deltagare gör sedan övningen i det bifogade word-dokument och skickar den sedan åter till kursledaren.

I kursen ingår även två tillfällen á 20 minuter enskild undervisning via Skype/Teams med kursledaren. Dag och tid för dessa tillfällen meddelar kursledaren under kursens gång.

Bra att veta om kursen
Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs.

Kontaktinformation

Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelningen på Folkuniversitetet i Västerås 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Övrigt

Denna kurs startar vid fyra tillfällen per år, Vecka 4, vecka 10, vecka 36 och vecka 44. I mån av plats finns det möjlighet att starta vid annan vecka, kontakta oss på Folkuniversitetet i Västerås.

Francine Sassi

Kontakta Katarina Andersson