Polska - enskild undervisning

Plats Kristianstad

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän ryska löpande under året.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.

Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i polska, kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Dorota Szuszkiewicz

"Läraryrket ger mig enorm glädje! Att få träffa nya människor, kulturer och få följa fantastiska framsteg i deltagarnas språkutveckling är en underbar upplevelse! Vad kan vara bättre?"

Människor har olika intressen, Dorotas är språk och konst. De ledde henne till vad hon gör idag. Hon har utbildat sig i fem år vid polskt universitet till tysklärare.

Efter att ha flyttat till Sverige studerade hon på distans till inredningsarkitekt i tre år och just nu håller hon på att utbilda sig till grundskolelärare i engelska. Hon älskar sitt jobb som lärare och tycker om att sprida passion för språket.

Dorota Szuszkiewicz

Har du frågor?

Kontakta Donatella Prete

donatella.prete@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Plats
Föreningsgatan 1, 29133 Kristianstad
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1045790
Pris
5500 kr