Polska - enskild undervisning

Plats Karlskrona

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän polska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.


Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i Polska, kontakta Gunilla Olsson för att få en offert.

Kursledare

Magdalena Andersson

Jag tror inte på att man kan lära sig något överhuvudtaget om man inte är intresserad av det. Jag är bara kursdeltagarnas stöd i lärandet.

Magdalena är en positiv person med stor aptit på att utvecklas inom nya områden. Hon gillar att umgås med människor och lära känna dem. Hon har alltid nya projekt på gång, men det är viktigt för henne att se resultat på det hon gör.

Hon gillar att baka och laga mat. Att samtala  men sina söner är det absolut bästa hon vet. Hon har en familj som tycker om att resa så det gör de så fort möjligheten ges.

Magdalena är utbildad livsmedelteknolog i Polen. Ett av hennes första jobb i Sverige var som kursledare i polska på Folkuniversitetet och det tycker hon ska bli trevligt att gå tillbaka till.

Hennes yrkeserfarenheter samt ytterligare utbildningar kretsar runt företagande och det är det hon har ägnat sig åt under de senaste 20 åren. Hon är utbildad affärsrådgivare, finansieringskonsult och coach. Hennes erfarenhet av undervisning har hon utvecklad under många år då hon har ordnat utbildningar inom olika områden och  anpassat dem till olika målgrupper.

”Jag tror inte på att man kan lära sig något överhuvudtaget om man inte är intresserad av det. Därför vet jag att personer som vill komma till Folkuniversitetet och är intresserade av att läsa språket kommer att kunna en hel del efter ett tag. Jag är bara deras stöd i lärandet. Jag ser fram emot trevlig tid med deltagare med utbyte vad det gäller språk och kultur.”

Magdalena Andersson

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
25 okt 2021
Plats
Ronnebygatan 42, 37133 Karlskrona
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1096121
Pris
5500 kr