Polska A2/B1 Distans Live

Plats Distans

Fortsättningskurs i polska på Folkuniversitetet! I denna distans live kurs kommunicerar du direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som läst polska tidigare.

Mål
När du har uppnått nivå A2/B1 kan du förstå och använda mer eller mindre avancerade fraser som rör dina behov eller konkreta vardagssituationer. Du kan samtala med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll
På kursen fördjupar du dina förkunskaper i polska

Kursupplägg
Undervisningen sker huvudsakligen med fokus på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena. Kursen genomförs helt på distans, online i verktyget Zoom. Du behöver tillgång till dator med kamera, mikrofon och högtalare samt internetuppkoppling. Du deltar i kursen på angiven dag och tid

Kursledare
Folkuniversitetets kursledare undervisar i sitt modersmål.

Kurslitteratur
Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen eller ges vid första kurstillfället. Vi använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala.

Behöver du ett annat upplägg? Hör av dig! Vi tar fram skräddarsydda lösningar för alla typer av undervisning.

Du når oss på:
046-19 77 00
kurser.syd@folkuniversitetet.se

Kursledare

Magdalena Skrzypczak

"Om du talar med en man i ett språk han förstår, går det till hans huvud. Om du pratar till honom på hans eget språk går det till hans hjärta." (Nelson Mandela)

Språk har alltid varit ett stort mysterium för mig och ett fält för oändlig reflektion och forskning. Tack vare detta lär människor känna sina historia och kultur.

Jag studerade allmän lingvistik och baltiska språk vid universitetet i Warszawa och då insåg jag vilken extraordinär och flerskiktsprocess är att lära sig nya språk.

I undervisningen fokuserar jag på att snabbt bemästra kommunikationen och studentens kontakt med vardagsspråket samt introducera dem till polsk kultur.

Magdalena Skrzypczak

Har du frågor?

Kontakta Kursverksamheten i Lund

kurser.syd@folkuniversitetet.se

Tid
21 sep 2021
Ti 17:30 - 19:00
Tillfällen
9
Studietimmar
18
Kurs-ID
1104504
Pris
2295 kr