Koreanska konversation A2 (distans live)

Plats Göteborg

Kursen går på distans med livesända online lektioner där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka reservplats

Tills vidare erbjuder Folkuniversitetet kurser på distans i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Distanskurserna funkar precis som våra vanliga kurser. Gruppen träffas på utsatt tid, men istället för att ses i våra lokaler håller vi den sociala distansen och träffas online.

Mål

Målet med kursen är att ge dig tillfälle att uttrycka idéer och åsikter inom flera ämnesområden på ett spontant sätt, där du inte har några hjälpmedel att förlita dig på. Kursen bidrar på det viset i att ditt språk blir mer och mer flytande.

Kursinnehåll

  • Fri konversation där vi utvecklar ditt ordförråd genom en blandning av teman och ämnen, innehållet har du själv stor möjlighet att bidra till.
  • Ordkunskapsträning i form av associationsövningar och andra konversationsövningar.
  • Kursen är ett avkopplande sätt för att träna, fördjupa och upprätthålla sina kunskaper i språket.

Målgrupp

För dig som kan och vill konversera på koreanska.

Förkunskaper

Kursen passar dig som har kunskaper på nivå A2 och uppåt enligt Europarådets nivåskala.

Kursledare och deltagare bestämmer tillsammans vad som behöver förberedas i förväg så att alla är väl förberedda inför lektionerna.

Suji Jung Ihlström

– Jag älskar att lära ut koreanska och koreansk kultur. Och jag försöker att göra lektionerna så roliga som möjligt för att det ska vara enklare och roligare för dig att lära dig koreanska.

Mitt namn är Suji Jung Ihlström och kommer från Sydkorea. Jag studerade kultur och koreanska på universitet under 4 års tid och är certifierad Koreanskalärare.

Jag flyttade till Sverige 2016, innan jag kom till Sverige  arbetade jag som kulturplanerare och författare. Till exampel så arbetade jag med att planera modevent, konserter, kulturkalas och att skriva artiklar åt mitt företag. Jag bloggar också och skriver artiklar för onlinetidningar om olika kulturer. Och jag har publicerat en bok om mitt liv på Malta 2015. 

Suji Jung Ihlström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
08 jun 2020 - 29 jun 2020
Må 17:30 - 19:00
Tillfällen
4
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1074979
Pris
800 kr