Kinesiska konversation A2/B1

Plats Göteborg

Håll din kinesiska vid liv med hjälp av en konversationskurs. Du får bygga upp ditt ordförråd och samtidigt träna din förmåga att använda språket i olika situationer genom lärarledda samtal om olika teman.

Boka kursen nu

Målgrupp

För dig som främst vill satsa på att förbättra det muntliga språket.För att kunna gå den här kursen bör du vara på minst en A2-nivå.

Innehåll

Under kursen får du möjlighet att prata kring nyheter, populärkultur, samhälle, politik, konst och kultur – du som deltagare är med och väljer samtalsämne.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • samtala fritt och ledigt
  • förklara dina ståndpunkter
  • argumentera i problemsituationer

Kursupplägg

Fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Kursledare

Rose Yu Söderström

– Att kunna dela mina kunskaper i kinesiska med deltagarna är min stora glädje för genom detta kan jag inte bara dela språket utan också kultur, affärskunskaper, historia och matvanor, etc. Det gör mina kurser mer livliga och intressanta.

Mitt namn är Rose Yu Söderström och jag är kursledare i Kinesiska. Jag har en masterexamen i Språk och Interkulturell Kommunikation med huvudområde kinesiska och en kandidatexamen i kinesiska. Med dessa kunskaper i mitt bagage har jag lätt att förstå och kommunicera med deltagarna.

Min målsättning är att leverera en pedagogisk undervisning av hög kvalité. Därför är kombinationen av övningar och teorier, interaktioner och olika aktiviteter i klassrummet som ökar deltagarnas intresse och skapar en avslappnad inlärningsmiljö för deltagarna i fokus på mina kurser.

Rose Yu Söderström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kurs.goteborg@folkuniversitetet.se

Tid
08 aug 2022 - 17 aug 2022
Må 15:00 - 16:30
On 15:00 - 16:30
Tillfällen
4
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
8
Kurs-ID
1137471
Pris
1050 kr