Kinesiska A1 del 3 - 4

Plats Göteborg

Det här är den fjärde kursen i kinesiska på nivå A1.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som läst kinesiska A1 del 3 eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper.

Mål

Målet för nivå A1* är att du ska kunna förstå och använda enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • vanliga ord och enkla fraser
  • berätta om dig själv
  • ställa enkla frågor och förstå enkla svar
  • grundläggande grammatik
  • kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på kinesiska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har kinesiska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

* Läs mer om kursnivåer

Kursledare

Rose Yu Söderström

– Att kunna dela mina kunskaper i kinesiska med deltagarna är min stora glädje för genom detta kan jag inte bara dela språket utan också kultur, affärskunskaper, historia och matvanor, etc. Det gör mina kurser mer livliga och intressanta.

Mitt namn är Rose Yu Söderström och jag är kursledare i Kinesiska. Jag har en masterexamen i Språk och Interkulturell Kommunikation med huvudområde kinesiska och en kandidatexamen i kinesiska. Med dessa kunskaper i mitt bagage har jag lätt att förstå och kommunicera med deltagarna.

Min målsättning är att leverera en pedagogisk undervisning av hög kvalité. Därför är kombinationen av övningar och teorier, interaktioner och olika aktiviteter i klassrummet som ökar deltagarnas intresse och skapar en avslappnad inlärningsmiljö för deltagarna i fokus på mina kurser.

Rose Yu Söderström

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Göteborg språk. Tel: 031 - 10 65 10

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
20 sep 2021 - 06 dec 2021
Må 17:30 - 19:00
Tillfällen
12
Plats
Norra Allégatan 6, 40317 Göteborg
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1104692
Pris
2425 kr