Prova på Japanska för alla nivåer Distans Live

Plats Distans

Välkommen till en gratis prova på-lektion i japanska via Zoom med kursledaren Mayumi Carlsson Senoo!

Boka nu

Inför start av distans kurser i japanska under september med kursledaren Mayumi Carlsson Senoo, har du som deltagare möjlighet att prova på ett tillfälle. Under detta tillfälle kommer kursledaren att visa och berätta hur japanska lektioner via distans live går till och vilket material som används i de olika nivåerna. Du har också möjlighet att fråga läraren om du har några funderingar kring din nivå.

Kurserna startar under vecka 36, från nybörjare nivå A1 upp till nivå B1. Här nedan hittar du några av våra kurser med Mayumi.
Japanska nybörjare
Japanska A1 del 2
Japanska A1 del 3

Kursupplägg

Prova på tillfället hålls online via Zoom. Du som har anmält dig kommer få information per mejl/kallelse om hur du når prova på lektionen. Du behöver ha tillgång till kamera och mikrofon. 

Om kursledaren

Din kursledare Mayumi Carlsson Senoo har japanska som modersmål. Mayumi är certifierade och legitimerad lärare för att lära ut japanska som främmande språk både i Japan och i Sverige. Hon har undervisat japanska först i Tokyo i 2 år och sedan här i Sverige på högskolan i över 10 år. "Jag älskar att träffa nya människor och lära mig nya språk och kulturer! Jag ser fram emot att studera med er och presentera mitt land på olika aspekt!"

Kursledare

Mayumi Carlsson Senoo

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Västerås

info.vasteras@folkuniversitetet.se

Kursperiod
19 aug 2024 - 19 aug 2024
Måndag
Antal tillfällen
1
Första tillfället
mån 19 aug 2024 kl 19:00-19:45
Studietimmar
1
Kurs-ID
204219
Pris
0 kr