Prova på: Japanska forts Distans Live

Plats Distans

Välkommen till en gratis prova på-lektion och introduktion i japanska fortsättning via Zoom och för dig som har läst japanska tidigare!

Boka kursen nu
Inför start av distans kurser i japanska fortsättning under augusti/september med kursledaren Mayumi Carlsson Senoo ( du ser din lärare på kursbilden), har du som deltagare möjlighet att prova på ett tillfälle för att kunna stämma av vilken nivå som kan passa dig och för att se hur en distans kurs i japanska går till.
Under detta tillfälle kommer kursledaren att:
1. visa hur lektion går till (dela kursmaterial på skärmen, öva grammatik och uttal i main room, dela ljudinspelningar för hörförståelse övningar, tittar på kort video klipp, lägga deltagarna in i breakout room för gruppövning)
2. Introduktion till japanska kurser (A1-del 2 till B1 nivå)och schema
3. förklara innehåll av varje kurs(grupp) och bedöma deltagares nivå om de inte är säkra
4. svara på deltagarnas frågor .

Kursupplägg

Prova på tillfället hålls Live via Zoom. Du som har anmält dig kommer få information per mejl om hur du når lektionen.

Om kursledaren

Din kursledare Mayumi Carlsson Senoo har japanska som modersmål. Mayumi är certifierade och legitimerad lärare för att lära ut japanska som främmande språk både i Japan och i Sverige. Hon har undervisat japanska först i Tokyo i 2 år och sedan här i Sverige på högskolan i över 10 år. "Jag älskar att träffa nya människor och lära mig nya språk och kulturer! Jag ser fram emot att studera med er och presentera mitt land på olika aspekt!"

Bra att veta

Vi erbjuder många olika kurser i japanska och på olika nivåer med kursledaren Mayumi Carlsson Senoo. Kurserna hittar du på vår hemsida.

Kursledare

Mayumi Carlsson Senoo

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
24 aug 2022
On 19:00 - 19:45
Tillfällen
1
Plats
Online, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1140826
Pris
0 kr