Kom igång med japanska (distans)

Plats Borås

Kursen går på distans med livesända onlinelektioner där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu

Tills vidare erbjuder Folkuniversitetet kurser på distans i enlighet med myndigheternas rekommendationer. Distanskurserna funkar precis som våra vanliga kurser. Gruppen träffas på utsatt tid, men istället för att ses i våra lokaler håller vi den sociala distansen och träffas online.

Målgrupp
Detta är kurs för dig som på kort tid vill lära dig prata lite japanska utan att gå på djupet. Kanske vill du kunna säga några fraser på japanska för att klara dig på resa eller släktbesök. Kanske tycker du bara det är roligt att prova på något nytt

Om kursen
Läraren kommer att prata på japanska med dig från första stunden. Ni kommer att få möjlighet att höra samma meningar upprepade gånger och öva på ord och fraser genom olika tematiska övningar. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå enkel japanska. Det är bra om du förbereder dig lite mellan kurstillfällena.

Observera att kursen inte motsvarar en vanlig kurs i i japanska för nybörjare (en så kallad ”A1 del 1”) enligt Europarådets skala. Denna kurs kan ses som en introduktion till japanska språket. Vill du sedan fortsätta, bokar du en ”vanlig” kurs som har kursbok och mer teori/grammatik.

Kursledare

Yuka Takeuchi

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Borås Tel: 033-722 59 50

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
10 aug 2020 - 12 aug 2020
Må 18:00 - 19:30
On 18:00 - 19:30
Tillfällen
2
Studietimmar
4
Kurs-ID
1072964
Pris
595 kr