Japanska B1 del 2

Plats Stockholm

Det här är den andra kursen i japanska på nivå B1.

Boka kursen nu

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till dig som har läst läst cirka 240 studietimmar eller har motsvarande kunskaper. Den här kursen siktar på att utveckla grammatik på JLPT N3 nivå samt förstärka kompetens genom textläsning och muntliga sammanfattningar. De kan tala om många olika ämnen och kommunicera i olika situationer med komplexa meningar till viss del.

Mål

Efter avslutad kurs ska deltagarna ha utökat sitt ordförråd inom fler ämnen och förstärka sina grammatiska kunskaper. De ska kunna tala/skriva om fler ämnen och kommunicera i olika situationer med utökat ordförråd och komplexa meningar med mindre hinder.

Grammatik och ordförråd

Ordförråd och grammatik är på JLPT N3-nivå. Kanji kan preseneras efter elevernas behov

Undervisningsform/kursupplägg

Undervisningen sker så långt som möjligt på språket som du studerar. Vi arbetar med parövningar, hörförståelseövningar och konversation. Du har möjlighet till webbstöd mellan lektionstillfällena. Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna. Du får också vara beredd på att lägga ner extra tid på hemarbete. Högst 16 deltagare i varje grupp.

Lärare

Din lärare har japanska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper

Litteratur och material

Litteratur ingår inte i kursavgiften. Vi använder kurslitteratur som är engelsk/japansk. På din kallelse kommer det att stå vilken bok som används i kursen och var du kan köpa den.

Är du osäker på din nivå och är ny på Folkuniversitetet

Kontakta läraren sue.sugizaki@folkuniversitetet.se så kan hon hjälpa dig att hitta rätt nivå

Kursledare

Sue Sugizaki

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
10 sep 2020 - 26 nov 2020
To 18:00 - 19:30
Tillfällen
12
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1073441
Pris
2575 kr