Japanska A2 del 4 - Distans Live

Plats Stockholm

Det här är den fjärde kursen i japanska på nivå A2.

Boka kursen nu

Du har kommit en bra bit på väg med dina studier i japanska och vill fördjupa dina kunskaper.

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till dig som har läst cirka 170 studietimmar eller har motsvarande kunskaper. Du ska ha kännedom om verbböjningar som te-form/ta-form, dictionary-form (grundform), nai-form och plain-form, can-form och volitional form samt adjektivböjning. Du kan tala om många olika ämnen med enkla meningar och bygga komplexa meningar i viss mån.

Mål

Efter avslutad kurs ska du ha utökat ditt ordförråd inom fler ämnen och vidareutvecklat dina grammatiska kunskaper. Du ska kunna tala om fler ämnen och kommunicera i olika situationer med utökat ordförråd och komplexa meningar.

Innehål

Vi har dialoger och konversationer om t ex tjänster man fått, vad man har för avsikter, obehagliga sammanhang. Vi övar på att tala artigt. Grammatiken omfattar bland annat konditionalis, passiv, kausativ, kausativ-passiv, artig stil, komplexa meningar. Enklare kanji kan presenteras efter elevernas behov.

Undervisningsform/kursupplägg

Undervisningen sker så långt som möjligt på språket som du studerar. Vi arbetar med parövningar, hörförståelseövningar och konversation. Du har möjlighet till webbstöd mellan lektionstillfällena. Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna. Du får också vara beredd på att lägga ner extra tid på hemarbete. Högst 16 deltagare i varje grupp.

Lärare

Din lärare har japanska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper

Litteratur och material

Litteratur ingår inte i kursavgiften. Vi använder kurslitteratur som är engelsk/japansk. På din kallelse kommer det att stå vilken bok som används i kursen och var du kan köpa den.

Är du osäker på din nivå och är ny på Folkuniversitetet

Kontakta läraren sue.sugizaki@folkuniversitetet.se så kan hon hjälpa dig att hitta rätt nivå

Kursledare

Sue Sugizaki

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
09 feb 2021 - 04 maj 2021
Ti 17:45 - 19:15
Tillfällen
12
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1090066
Pris
2575 kr