Japanska A2 del 1 Distans Live

Plats Distans

Det här den första delen i Japanska på A2 nivå med livesända lektioner via zoom där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu
I denna kurs bygger du vidare på dina tidigare kunskaper och blir bättre på att tala om dina intressen och saker i din omgivning.

Förkuunskaper

Det här är en kurs för dig somhar läst japanska A1 i sin helhet.

Mål

Efter kursen har du en del av kunskaper på nivå A2 enligt Europarådets referensram för språk. Du har lärt dig vardagsuttryck och fortsätter med att förstå fraser som rör personliga förhållanden..

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:
Ordförråd
Uttalsövningar
Grammatik
Grunderna i hiraganaskriften
Introduktion till målspråkets kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på japanska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer, hörförståelse och konversation.

Kurslitteratur

Mer information om kurslitteratur ges i samband med det första lektionstillfället.

Kursledare

Din kursledare Mayumi Carlsson Senoo har japanska som modersmål. Hon flyttade hit till Sverige med sin familj 2007. "Jag har jobbat som lärare i japanska sedan 2002. Först i Tokyo och sedan i Sverige. Jag har god vana av distansundervisning och använder zoom/teams i mitt arbete varje dag. Jag älskar att träffa nya människor och lära mig nya språk och kulturer!"

Övrig information

Inför för första lektionen kommer du som deltagare att få e-post från din kursledare med mer information och länk till zoom.

Kursledare

Mayumi Carlsson Senoo

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
11 feb 2021 - 15 apr 2021
To 19:00 - 19:45
Tillfällen
10
Studietimmar
10
Kurs-ID
1087358
Pris
950 kr