Japanska A1 del 3

Plats Umeå

Konnichiwa! Lär dig japanska med Keiko!

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som läst japanska A1 del 2 eller som redan lärt dig japanska tecken men kanske inte kan prata så fritt än.

Mål

Målet för nivå A1 är att du ska kunna förstå och använda enkla meningar och samtala hjälpligt med någon som talar långsamt och tydligt.

Kursinnehåll

På kursen får du lära dig:

  • vanliga ord och enkla fraser
  • berätta om dig själv
  • ställa enkla frågor och förstå enkla svar
  • grundläggande grammatik
  • kultur och samhällsliv

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på japanska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och du har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Kursledare

Keiko Ota

"Älskar musik och olika kulturer som gör våra livet färgstarkt!"

Jag undervisar i piano för nybörjare, klassiskt, pop, ackord, etc.
Vi kommer att lära oss att läsa noter, rytm och spela på eget sätt.

I japanska kursen undervisar jag japansk kultur, vardagsspråk och japanska tecken.
Jag provar alltid nya idéer och försöker ge förklaringar.

Hej! Jag heter Keiko och kommer från Japan. Jag började lära mig piano när jag var fem år.  Sen försätt jag spela piano tills nu utan stress för jag älskar musik. På universitetet läste jag musik inklusive dirigering, komponering, olika instrument och sång. Som pianolärare och vokalinstruktör jobbade jag i sex år.  Genom att jobba med olika människor kan jag märka på detaljer och hittar på unika förslag i olika sättet.

Som musiker, språket är en del av musik för mig. Jag lärde mig att lyssna, läsa, prata och skriva allt på ett välbalanserat sätt när jag studerade språk. I japanskalektioner vill jag ge mina deltagare ett effektivt sätt att lära sig.

Som en person är jag intresserad av olika kulturer och samtidigt är en global medborgare. Gillar att städa, musik, mönster, örter och saker med fluffiga texturer. Vi ses på lektionen!

Keiko Ota lärare

Har du frågor?

Kontakta Lina Sandgren

lina.sandgren@folkuniversitetet.se

Tid
28 sep 2022 - 16 nov 2022
On 17:30 - 19:00
Tillfällen
8
Plats
Döbelnsgatan , 90330 Umeå
Visa på karta
Studietimmar
16
Kurs-ID
1146831
Pris
1680 kr