Japanska A1 del 2

Plats Stockholm

Det här är den andra kursen i japanska på nivå A1.

Boka reservplats

Målgrupp

Den här kursen riktar sig till dig som lärt dig de absoluta grunderna i japanska. Du har till exempel läst en nybörjarkurs (cirka 24 studietimmar). Du bör känna till hiragana och katakana. Du kan även räkneorden och tisbestämningar (till exempel veckodagar och månader)

Mål

Efter avslutad kurs ska du ha fått ett bredare perspektiv över det japanska språket och ha utökat ditt ordförråd. Du ska kunna använda fler grundläggande fraser och kunna beskriva ett föremål eller en händelse. Du ska kunna läsa i långsamt tempo korta texter med hiragana och katakana.

Innehål

Vi arbetar med enklare dialoger och övar oss i att läsa enkla texter med kana. Vi berättar vad vi ska göra under helgen, beskriver en persons dag, frågar efter någon i telefon, beskriver föremål med mera.Enklare kanji kan presenteras efter elevernas behov.

Undervisningsform/kursupplägg

Undervisningen sker så långt som möjligt på språket som du studerar. Vi arbetar med parövningar, hörförståelseövningar och konversation. Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna. Du får också vara beredd på att lägga ner extra tid på hemarbete. Högst 16 deltagare i varje grupp.

Lärare

Din lärare har japanska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper

Litteratur och materia

Litteratur ingår inte i kursavgiften. Vi använder kurslitteratur som är engelsk/japansk. På din kallelse kommer det att stå vilken bok som används i kursen och var du kan köpa den.

Kursledare

Sue Sugizaki

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
09 sep 2020 - 25 nov 2020
On 19:30 - 21:00
Tillfällen
12
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1073274
Pris
2575 kr