Individuell undervisning på Elba

Plats Utomlands

Individuell undervisning planeras i samråd med dig och utgår helt efter dina önskemål.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din italienska oavsett nivå. Kursinnehållet skräddarsys utifrån dina egna önskemål och behov. Studiematerial och övningar kan anpassas efter din arbetssituation eller bransch. Du kan välja enbart individuell undervisning eller enstaka lektioner i kombination med gruppundervisningen i kursen allmän italienska.

  • 20-30 lektioner per vecka eller enligt överenskommelse
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår
  • Behovsanalys görs i förväg
  • Minimiålder 17 år

Kursavgift

20 lektioner, 1 vecka: 9 800 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Enligt överenskommelse.

Startdatum

2020: Valfri måndag maj - oktober för dig med förkunskaper i språket. Nybörjare startar följande datum:
11/5, 25/5, 8/6, 22/6, 6/7, 20/7, 3/8, 17/8, 31/8, 14/9

Ingen undervisning följande datum:
1/5, 2/6, 24/6

Skolan

Språkkurserna på Elba arrangeras av Centro Fiorenza och håller samma höga standard och gemytliga atmosfär. Skolan ligger i Marciana Marina och lektionerna hålls i det trestjärniga hotellet Marinella, i deras trevliga lokaler eller i den skuggiga delen av hotellets trädgård. Här finns också tillgång till swimmingpool, tennisbana och internet. Skolan ordnar också ett stort utbud av fritidsaktiviteter att välja bland. Det kan vara besök på några av Elbas vackraste platser, bergsutflykter, båtturer, museibesök och olika sporter. Skolan är öppen från maj till oktober.

Undervisning

Lärarna är alla universitetsutbildade och tränade att undervisa i italienska som främmande språk. Undervisningen är främst inriktad på tal och hörförståelse för att snabbt öka din kommunikationsförmåga, men även skriftliga uppgifter ingår. Beroende på uppnådd nivå så utvecklas de 4 färdigheterna; tala, skriva, läsa, lyssna genom till exempel grammatikövningar, frågesporter, stavning, litterära texter, lingvistik, muntliga och skriftliga övningar, rollspel och dialekter. Läxor ingår varje dag. Skolan har utarbetat sina egna kursböcker och använder också ofta video, tidningsartiklar och radioprogram i undervisningen. Därutöver används material anpassat efter gruppens förkunskaper, intressen och behov.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
109560
Pris
9800 kr