Individuell undervisning italienska i Taormina

Plats Utomlands

Individuell undervisning är ett effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din italienska.

Kursbeskrivning

Behöver du förbättra dina kunskaper på kort tid eller fokusera på ett visst område? Vill du kunna påverka kursinnehållet maximalt utifrån dina egna behov? Kursens upplägg anpassas helt efter varje individs målsättning och förkunskaper. Du väljer antal lektioner per vecka, antingen i kombination med gruppundervisning eller enbart individuell undervisning.

• 10 - 20 lektioner per vecka eller enligt överenskommelse
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Nybörjare till avancerad nivå (A1 - C2)
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 17 år

10 lektioner: 4 200 kr (endast som tillval)
15 lektioner: 7 200 kr
20 lektioner: 9 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse

2020: valfri måndag enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum:
12/4, 25/4, 1/5, 2/6, 15/8, 1/11, 8/12.

2021:Valfri måndag från och med den 11/1 enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum:
4/4, 25/4, 2/6, 1/11. Skolan håller stängt 13/11 2021 - 16/1 2022.

Skolan

Babilonia grundades 1992 och ligger i en nyligen restaurerad vacker, historisk villa i hjärtat av Taormina, ca 200 meter från den grekiska teatern. Till villan, som kallas ’Casa Silva’, hör en 600 kvm stor botanisk trädgård och byggnaden utgörs av ett kulturellt centrum med många olika aktiviteter, öppet både för lokalbefolkningen och internationella studenter. Skolan inryms på hela bottenvåningen samt i en extra byggnad. Här finns också ett kök som används för matlagningslektionerna. I byggnaden finns också en cafeteria.

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och utbildade att undervisa i italienska för utlänningar och många är flerspråkiga. De genomgår regelbundet träningsprogram för lärare för att vidareutveckla sin pedagogik. Lärarna har också veckomöten där de utbyter erfarenheter om undervisningen i grupperna och går igenom kursdeltagarnas framsteg. Kursprogrammen fokuserar på kommunikation genom läs- och hörförståelse, tal och skrift. Grammatiska strukturer presenteras i aktuella sammanhang och man använder sig av dagsaktuellt material som till exempel dagstidningar, bandade dialoger och video i undervisningen. Lärarna roterar veckovis för att variera undervisningen och gruppdynamiken.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se