Allmän italienska på Elba

Plats Utomlands

Undervisningen på Elba sker ofta utomhus på någon avskild och skuggig plats!

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Kursen är främst inriktad på att träna upp förmågan att kommunicera obehindrat på italienska. Metoden bygger på att skapa säkerhet och självförtroende att använda språket samtidigt som både det aktiva och passiva ordförrådet ökas. Förutom kommunikationsövningar ingår även läsförståelse, hörförståelse och skrivövningar.

Du kan även välja att lägga till extra lektioner i form av konversation eller individuell undervisning. Kontakta oss för information.

  • 20 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 50 minuter
  • Max 10 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial ingår ej
  • Minimiålder 17 år

Kursavgift

1 vecka: 3 500 kr
2 veckor: 5 300 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9:10 – 12:50

Startdatum

2020: Valfri måndag maj - oktober för dig med förkunskaper i språket. Nybörjare startar följande datum:
11/5, 25/5, 8/6, 22/6, 6/7, 20/7, 3/8, 17/8, 31/8, 14/9

Ingen undervisning följande datum:
1/5, 2/6, 24/6

Skolan

Språkkurserna på Elba arrangeras av Centro Fiorenza och håller samma höga standard och gemytliga atmosfär. Skolan ligger i Marciana Marina och lektionerna hålls i det trestjärniga hotellet Marinella, i deras trevliga lokaler eller i den skuggiga delen av hotellets trädgård. Här finns också tillgång till swimmingpool, tennisbana och internet. Skolan ordnar också ett stort utbud av fritidsaktiviteter att välja bland. Det kan vara besök på några av Elbas vackraste platser, bergsutflykter, båtturer, museibesök och olika sporter. Skolan är öppen från maj till oktober.

Undervisning

Lärarna är alla universitetsutbildade och tränade att undervisa i italienska som främmande språk. Undervisningen är främst inriktad på tal och hörförståelse för att snabbt öka din kommunikationsförmåga, men även skriftliga uppgifter ingår. Beroende på uppnådd nivå så utvecklas de 4 färdigheterna; tala, skriva, läsa, lyssna genom till exempel grammatikövningar, frågesporter, stavning, litterära texter, lingvistik, muntliga och skriftliga övningar, rollspel och dialekter. Läxor ingår varje dag. Skolan har utarbetat sina egna kursböcker och använder också ofta video, tidningsartiklar och radioprogram i undervisningen. Därutöver används material anpassat efter gruppens förkunskaper, intressen och behov.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
108560
Pris
3500 kr