Italienska på distans från Tropea

Plats Distans

Nu erbjuder Piccola Università Italiana i Tropea och Trieste undervisning i italienska via Skype. Allt du behöver är en dator eller läsplatta med kamera.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Kursen finns i två alternativ, privatundervisning (kurs A) eller gruppundervisning (kurs B).

Kurs A: privatlektioner
Genom individuella lektioner kan du i samråd med läraren skräddarsy din undervisning utifrån dina specifika behov och intressen. Det kan till exempel handla om grammatik, att diskutera ett speciellt intresse inom kulturen eller att lära sig att använda italienska i affärssammanhang.

Kurs B: grupplektioner
Gruppkursen motsvarar en standardkurs i allmän italienska och består av 20 lektioner per vecka, måndag till fredag. Den fungerar som en vanlig kurs, förutom att du är hemma istället för i skolan. Lektionerna hålls live och du kopplar upp dig till klassrummet via Skype en viss tid och har på så sätt kontakt med både lärare och de andra kursdeltagarna. Språktest görs i förväg så att du kan bli placerad i en grupp på passande nivå.

Kursen omfattar undervisning i små grupper i språkets alla delar, grammatik och praktiska övningar, ordförråd och idiomatiska uttryck, muntliga och skriftliga övningar. De högre nivåerna använder sig också av tidningsartiklar och diskussionsövningar om ämnen som till exempel konst, kultur, politik och samhällsfrågor. Lektionerna kommer att fokusera på kommunikation och alla deltagare förväntas att vara aktiva under lektionerna.

  • 20 lektioner per vecka
  • 3 - 6 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 16 år

Kursavgift

Kurs A, privatlektioner:
6 lektioner: 2 600 kr
12 lektioner: 4 500 kr
24 lektioner: 6 900 kr

Varje lektion är 45 minuter och vi rekommenderar att du bokar 2 lektioner per kurstillfälle (90 minuter).

Kurs B, grupplektioner:
Varje lektion är 55 minuter.
1 vecka: 2 500 kr
2 veckor: 4 400 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Kurs A, privatlektioner: måndag till fredag efter överenskommelse
Kurs B, grupp: måndag till fredag 9.00 - 13.00 (alt. 16.00 - 20.00 i enstaka fall)

Kursstart

2021: valfri måndag 1/3 - 12/11.

Ingen undervisning följande datum: 5/4, 2/6, 1/11. Skolan är stängd 1/1 - 26/2 och 15/11 - 31/12.

Skolan

Piccola Università Italiana grundades ursprungligen 1993. Den ligger i hjärtat av Tropeas gamla stadskärna i en vacker, historisk byggnad från 1700-talet. Skolan har 11 klassrum, alla utrustade med luftkonditionering. I byggnaden finns tillgång till wifi, bibliotek, filmsal med piano och flera terrasser. Skolan håller öppet mellan mars och november.

Undervisning

Skolans undervisningsmetod grundas på modern teknik för att lära ut italienska som främmande språk. Kursdeltagarna utvecklar genom praktiska metoder hörförståelse, inlärning och kommunikation. Med små grupper bygger man en tillförlitlig relation mellan lärare och kursdeltagare, där var och en får det stöd som behövs. Alla lärare har universitetsexamen.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
1071071
Pris
2500 kr