Italienska och matlagning i Tropea

Plats Utomlands

Kombinera din språkkurs med matlagning!

Kursbeskrivning

På förmiddagen läser du italienska på din nivå och på eftermiddagarna får du lära dig laga några av Italiens och Kalabriens specialiteter. Språklektionerna omfattar undervisning i små grupper i språkets alla delar, grammatik och praktiska övningar, ordförråd och idiomatiska uttryck, muntliga och skriftliga övningar. Tillvalet matlagning består av ca 3,5 timmar matlagning under tre eftermiddagar per vecka.

• 20 lektioner italienska per vecka
  • 10 lektioner matlagning per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • 3 - 6 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Recept och förkläde ingår
  • Minimiålder 16 år

I händelse av att det skulle bli färre än 3 deltagare i en grupp på en viss nivå, startar undervisningen med 1 eller 2 personer, men med ett reducerat antal lektioner.

1 vecka: 6 600 kr
2 veckor: 11 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag 9.00 - 13.00 + 3 kvällar à 3,5 timmar per vecka ca 18:00 - 21:30

2020: valfri måndag 2/3 - 13/11.

Ingen undervisning följande datum: 1/1 - 29/2, 13/4, 1/5, 2/6, 16/11 - 31/12.

Skolan

Piccola Università Italiana grundades ursprungligen 1993. Den ligger i hjärtat av Tropeas gamla stadskärna i en vacker, historisk byggnad från 1700-talet. Skolan har 11 klassrum, alla utrustade med luftkonditionering. I byggnaden finns tillgång till wifi, bibliotek, filmsal med piano och flera terrasser. Skolan håller öppet mellan mars och november.

Undervisning

Skolans undervisningsmetod grundas på modern teknik för att lära ut italienska som främmande språk. Kursdeltagarna utvecklar genom praktiska metoder hörförståelse, inlärning och kommunikation. Med små grupper bygger man en tillförlitlig relation mellan lärare och kursdeltagare, där var och en får det stöd som behövs. Alla lärare har universitetsexamen.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se