Individuell undervisning italienska i Tropea

Plats Utomlands

Behöver du förbättra dina kunskaper på kort tid eller fokusera på ett visst område?

Kursbeskrivning

Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din italienska oavsett nivå eller inriktning. Kursens upplägg anpassas helt efter varje individs målsättning och förkunskaper. Du väljer själv det antal lektioner du vill studera.

• 10 - 40 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 55 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Minimiålder 16 år

20 lektioner: 9 200 kr
30 lektioner: 12 700 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal lektioner.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse

2020: valfri måndag 2/3 - 13/11.

Ingen undervisning följande datum: 1/1 - 29/2, 13/4, 1/5, 2/6, 16/11 - 31/12.

Skolan

Piccola Università Italiana grundades ursprungligen 1993. Den ligger i hjärtat av Tropeas gamla stadskärna i en vacker, historisk byggnad från 1700-talet. Skolan har 11 klassrum, alla utrustade med luftkonditionering. I byggnaden finns tillgång till wifi, bibliotek, filmsal med piano och flera terrasser. Skolan håller öppet mellan mars och november.

Undervisning

Skolans undervisningsmetod grundas på modern teknik för att lära ut italienska som främmande språk. Kursdeltagarna utvecklar genom praktiska metoder hörförståelse, inlärning och kommunikation. Med små grupper bygger man en tillförlitlig relation mellan lärare och kursdeltagare, där var och en får det stöd som behövs. Alla lärare har universitetsexamen.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se