Italienska - intensivkurs

Plats Linköping

Lär dig lite italienska på kort tid.

Boka kursen nu

Målgrupp

Detta är kurs för dig som på kort tid vill lära dig prata lite italienska utan att gå på djupet. Kanske vill du kunna säga några fraser på italienska för att klara dig på resa eller släktbesök. Kanske tycker du bara det är roligt att prova på något nytt.

Om kursen

Läraren kommer att prata på italienska med dig från första stunden. Ni kommer att få möjlighet att höra samma meningar upprepade gånger och öva på ord och fraser genom olika tematiska övningar. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå enkel italienska. Det är bra om du förbereder dig lite mellan kurstillfällena.

Observera att kursen inte motsvarar en vanlig kurs i italienska för nybörjare (en så kallad ”A1 del 1”) enligt Europarådets skala. Denna kurs kan ses som en introduktion till italienska språket. Vill du sedan fortsätta, bokar du en ”vanlig” kurs som har kursbok och mer teori/grammatik.

Chiara Benvenuti

Jag heter Chiara Benvenuti, jag är 40 år gammal och kommer från Rom.

Bland mina största passioner är stil, jag arbetade i många år som en visual  merchandiser, och -självklart- med mat. Jag älskar att laga mat för mig själv, min familj och mina vänner. Jag har två vackra barn och två fina katter. 

Jag vill lära ut italienska eftersom jag tycker det är jättebra att folk vill lära sig och jag är en sällskaplig person som älskar att träffa nya människor.

Chiara Benvenuti

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
02 jun 2020 - 11 jun 2020
Ti 17:30 - 19:00
To 17:30 - 19:00
Tillfällen
2
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
1042235
Pris
600 kr