Italienska föreläsning: Nel blu dipinto di blu

Plats Linköping

Kan du placera titeln? Inte? Då har du möjlighet att fräscha upp dina kunskaper om vackra italienska sånger från flera decennier! Kom och lär dig italienska genom den smäktande italienska låtskatten.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Föreläsningen sker på italienska så en grundläggande nivå av italienska rekommenderas.

Målet är att lära sig italienska genom en praktisk och rolig upplevelse.

Upplägg

Under föreläsningen kommer läraren både och spela upp både visuellt material och ljudmaterial för att deltagarna ska kunna ta till sig så mycket som möjligt.

Kursmaterial

Inget behov av ytterligare material. Läraren kommer att tillhandahålla fotokopior, fotografier med mera till deltagare.

Chiara Benvenuti

Jag heter Chiara Benvenuti, jag är 40 år gammal och kommer från Rom.

Bland mina största passioner är stil, jag arbetade i många år som en visual  merchandiser, och -självklart- med mat. Jag älskar att laga mat för mig själv, min familj och mina vänner. Jag har två vackra barn och två fina katter.

Jag vill lära ut italienska eftersom jag tycker det är jättebra att folk vill lära sig och jag är en sällskaplig person som älskar att träffa nya människor.

Chiara Benvenuti

Kontakta Kundtjänst i Linköping