Italienska A2 del 2

Plats Västerås

Det här är den andra kursen på nivå A2. Du utvecklar din förmåga att på italienska berätta om saker i din vardag och kommunicera med andra.

Boka kursen nu

Förkunskaper
Det här en kurs för dig som har läst italienska A2 del 1 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande italienskakunskaper.

Mål
Efter kursen har du en del av kunskaperna i italienska på nivå A2 enligt Europarådets referensram för språk. När du har uppnått nivå A2 kan du förstå och använda ord och fraser som har att göra med vardagliga situtationer som att handla, fråga vägen eller beskriva din familj och dina levnads- och yrkesförhållande. Du kan delta i enklara samtal.

Kursinnehåll
På kursen får du lära dig:
vanliga ord och enkla fraser
ställa enkla frågor och förstå enkla svar
grundläggande grammatik
tala och skriva på italienska om enkla ämnen
kultur och samhällsliv där språket talas.Kursupplägg
Undervisning sker huvudsakligen på italienska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Vi utgår från praktiska situationer och arbetar med par- och gruppövningar, hörförståelse och konversation.

Kurslitteratur
Du använder modern kurslitteratur som innehåller övningar i alla språkfärdigheter: läsa, höra, skriva och tala. Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Mer information om kurslitteratur ges i samband med första kurstillfället.

Övrigt
Sista anmälningsdagen är den 7 januari. Din anmälan gör du via "boka knappen".

Kursledare

Renée Ståhle

Har du frågor?

Kontakta Katarina Andersson

katarina.a@folkuniversitetet.se

Tid
17 jan 2020 - 28 feb 2020
Fr 09:00 - 10:30
Tillfällen
7
Plats
Smedjegatan 9-11, 72213 Västerås
Visa på karta
Studietimmar
14
Kurs-ID
1043750
Pris
1525 kr