Intensivkurs i grekiska inför resan

Plats Växjö

Intensivkurs i grekiska

Boka kursen nu
Lär dig dem viktigaste fraserna inför din semster i Grekland. Känn dig trygg med att kunna navigera i språket när du vill shoppa eller fråga efter vägbeskrivning. Lär dig klara dej fram på egen hand.

Kursledare

Dimitrios Kotremagias

Att lära sig ett nytt språk är som magi. Ett enda ord kan i ett svep ta dig till Italiens apelsinodlingar, hamntavernan på just din grekiska favorit-ö, eller till ett sagoslott i Rhendalen.

Oavsett vad språk betyder för dig, så har du valt att påbörja en magisk resa, som kommer att ge dig inte bara en värdefull kunskap, utan även en värdefull egenskap. Dörrar kommer att öppnas, och därigenom ett helt nytt förhållande till språket, landet, människorna och kulturen.

Med min egen multikulturella bakgrund arbetar jag idag som språklärare, ett beslut som jag aldrig ångrat. Som trespråkig redan vid födseln vet jag värdet och rikedomen i att kunna språk, och med ett brinnande engagemang, följer du med mig och Folkuniversitetet på en ny resa, som bara du själv väljer när den tar slut. Välkommen att söka din språkkurs.

Dimitrios Kotremagias

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
11 jul 2022 - 15 jul 2022
09:00 - 10:30
Studietimmar
10
Kurs-ID
1135788
Pris
895 kr