Individuell undervisning franska i Paris

Plats Utomlands

Vill du kunna påverka kursinnehållet maximalt utifrån dina egna behov?

Kursbeskrivning

Behöver du förbättra dina kunskaper på kort tid eller fokusera på ett visst område? Individuell undervisning är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver för att förbättra din franska oavsett nivå eller inriktning. Kursens upplägg anpassas helt efter varje individs målsättning och förkunskaper. Studiematerial och övningar anpassas efter din arbetssituation eller bransch. Du väljer själv om du vill studera 10, 15, 20, 25 eller 30 lektioner per vecka.

• 10, 15, 20, 25 eller 30 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Minimum 1 vecka
  • Alla nivåer
  • Kursmaterial tillkommer (ca 35 - 48 €)
  • Minimiålder 18 år

15 lektioner, 1 vecka: 14 500 kr
20 lektioner, 1 vecka: 16 200 kr
30 lektioner, 1 vecka: 23 200 kr

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal lektioner eller veckor.

Lektionstider

Måndag till fredag enligt överenskommelse.

2020: Valfri måndag enligt överenskommelse.

Ingen undervisning följande datum: 1/1, 13/4, 1/5, 8/5, 21/5, 1/6, 14/7, 15/8, 1/11, 11/11, 19/12 2020 - 3/1 2021.

Skolan

France Langue Victor Hugo ligger i västra Paris och är belägen i en vacker byggnad med privat trädgård. Den består av 6 klassrum, uppehållsrum för studenterna med automat för försäljning av snacks och drycker och fritt wifi och ett studierum med datorer.

Undervisning

Undervisningens syfte är att förbättra studenternas förmåga att praktisera franska i kommunikativa situationer. Man använder sig därför av interaktiva utlärningsmetoder och tar hjälp av autentiskt kursmaterial för att få en bättre förståelse för dagen franska samhälle. Kursprogrammen är strukturerade, men tillräckligt flexibla för att anpassas till individens behov. Fokus ligger främst på tal och hörförståelse, men också skriftlig kommunikation. Man använder sig gärna av rollspel och andra aktiviteter i undervisningen. Grammatik och uttalsövningar ingår också.

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se