Familjepaket, franska i Antibes

Plats Utomlands

Mamma och dotter? Farfar och barnbarn? Är ni flera familjemedlemmar som vill lära er franska är det här paketlösningen för er.

Anmäl dig här

Kursbeskrivning

Familjepaketet inkluderar språklektioner och inkvartering i studio med kokvrå på lägenhetshotell. Språkundervisningen består av en standardkurs med syfte att förbättra deltagarens allmänna franska. Man arbetar med grammatik, muntlig och skriftlig kommunikation och använder sig av dagsaktuellt material som t.ex. tidningsartiklar, video, tecknade serier etc. Observera att vuxna och ungdomar inte går i samma grupp.

  • 20 lektioner per vecka
  • Varje lektion är 45 minuter
  • Max 15 deltagare per grupp
  • Minimum 1 vecka
  • Ankomstdag söndag, avresa lördag
  • Alla nivåer (A0 - C1)
  • Kursmaterial ingår
  • Information, stadsrundtur och språktest istället för lektioner första kursdagen (måndag)

Tillval aktivitetsprogram ungdomar
Ungdomar 12-17 år kan i familjepaketet välja om de vill delta i ett aktivitets- och utflyktsprogram. De går då tillsammans med deltagarna i sommarkursen för ungdomar. Detta tillval kostar 2800 kr för 1 vecka och 5200 kr för 2 veckor. I priset ingår helpension. Ange tillvalet i anmälan.

Kursstart 2023

Valfri måndag 25/6 - 26/8 (kontakta oss om du är intresserad av en annan period)

Kursavgift

FAM2, 1 vuxen + 1 ungdom, 1 vecka: 18 100 kr
FAM2, 1 vuxen + 1 ungdom, 2 veckor: 33 600 kr
FAM3, 2 vuxna + 1 ungdom, 1 vecka: 30 100 kr
FAM3, 2 vuxna + 1 ungdom, 2 veckor: 57 900 kr
FAM3, 1 vuxen + 2 ungdomar, 1 vecka: 31 900 kr
FAM3, 1 vuxen + 2 ungdomar, 2 veckor: 62 500 kr

Kursavgiften inkluderar undervisning, inkvartering samt lunch för ungdomar.

Kontakta oss om du vill ha prisuppgift för ett annat antal veckor eller personer.

Transfer från Nice flygplats till inkvarteringen kan bokas i förväg, pris 950 kr enkel resa.

Lektionstider

Måndag till fredag 8.45 - 12.00

Information, stadsrundtur och språktest istället för lektioner första kursdagen (måndag)

Skolan

Centre International d’Antibes grundades 1985 och består av två byggnader, ”Le Château”, huvudskolan, och ”Le Port” som används vid högsäsong. ”Le Château” är öppen året runt och är en stor, traditionell fransk byggnad omgiven av en trädgård. Den ligger i ett lugnt område bara några minuters promenadväg från Antibes centrum. Skolan har under sommaren även tillgång till 17 modernt utrustade klassrum på intilliggande privatskolan ”Mont Saint Jean” samt 4 utomhusklassrum. På ”Le Château” finns också restaurang, bibliotek, datarum och solterrass. ”Le Port” är ett hus centralt beläget i Antibes gamla stadsdel, bara 30 meter från hamnen. Det har 7 klassrum och används mest under högsäsong när ”Le Château” är fullt. Ungdomar 13 – 17 år som deltar i familjepaketet, undervisas tillsammans med ungdomar i sommarkursen på ”Mont Saint Jean” (med reservation för ändringar).

Undervisning

Alla lärare är universitetsutbildade och specialiserade i att undervisa i franska som främmande språk. Kurserna syftar till att förbättra deltagarnas förmåga att förstå och uttrycka sig i tal och skrift i en uppmuntrande och aktiv atmosfär. Varje deltagare får en grammatikbok, skriven och utformad av skolans lärare. Till hjälp i undervisningen använder man också tidningsartiklar, video, filmer, böcker, musik och fotografier och målningar från olika perioder i fransk historia.

OBS! Den här kursen bokar du genom att ringa eller mejla oss. Du hittar kontaktuppgifter längre ner på sidan.

Har du frågor?

Kontakta Internationella Skolorna

info@is.se

Tid
Löpande kursstart
Kurs-ID
101531
Pris
18100 kr