Franska B2/C1

Plats Örebro

Vous brûlez d´envie de lire les derniers romans parus en France. Vous vous passionnez pour les discussions basées sur ces romans. Votre but est d´enrichir votre vocabulaire, alors ce cours va vous enchanter! Soyez les très bienvenus(es)!

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst franska B2 del 3 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande franskkunskaper.

Mål

Efter kursen har du berikat din grammatik, ditt ordförråd och kan uttrycka dig om olika situationer.

Kursupplägg

Undervisningen sker på franska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du utvecklar din språkfärdighet genom att läsa romaner och tidningsartiklar. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg.

Lärare

Din lärare har franska som modersmål eller har bott en längre tid i ett fransktalande land. Pedagogen har en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kurslitteratur

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om vilken bok du ska använda och var du kan köpa den följer vanligtvis med kallelsen till kursen.

Kursledare

Sophie Imberechts

Sophie - som är född i södra Belgien, en äkta vallon, givetvis fransktalande som Jacques Brel - beskriver sig själv så här:

"Jag brinner för att sprida kärlek till franska språket med humor, krav, romaner verbböjningar och idiomatiska uttryck. När jag inte stimulerar kursdeltagare så rider jag i skogen på mitt lilla sto och spanar efter kantareller."

Sophie Imberechts, Örebro

Har du frågor?

Kontakta Marie Rockström

marie.rockstrom@folkuniversitetet.se

Tid
08 sep 2022 - 08 dec 2022
To 17:15 - 18:45
Tillfällen
14
Plats
Drottninggatan 38, 70223 Örebro
Visa på karta
Studietimmar
28
Kurs-ID
1140973
Pris
2375 kr