Fransk roman på distans

Plats Örebro

Vous brûlez d´envie de lire les derniers romans parus en France. Vous vous passionnez pour les discussions basées sur ces romans. Votre but est d´enrichir votre vocabulaire, alors ce cours va vous enchanter! Soyez les très bienvenus(es)!

Boka kursen nu

Anpassning av undervisningen med anledning av Corona

Denna kurs kommer att vara på distans via Zoom för er som inte har möjlighet att komma till våra fysiska träffar.


Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som har läst franska B2 i sin helhet eller på annat sätt fått motsvarande franskkunskaper.

Kursupplägg

Undervisningen sker på franska och fokus ligger på muntlig kommunikation baserad på romanen "Frangines" av Adèle Bréau. Boken finns att beställa från Franska bokhandeln i Lund. Det är bra om du köper den i god tid innan kursstart.
Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Lärare

Din lärare har franska som modersmål eller har bott en längre tid i ett fransktalande land. Pedagogen har en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursledare

Sophie Imberechts

Sophie - som är född i södra Belgien, en äkta vallon, givetvis fransktalande som Jacques Brel - beskriver sig själv så här:

"Jag brinner för att sprida kärlek till franska språket med humor, krav, romaner verbböjningar och idiomatiska uttryck. När jag inte stimulerar kursdeltagare så rider jag i skogen på mitt lilla sto och spanar efter kantareller."

Sophie Imberechts, Örebro

Har du frågor?

Kontakta Jenny Johansson

jenny.johansson@folkuniversitetet.se

Tid
26 jan 2022 - 27 apr 2022
On 15:00 - 16:30
Tillfällen
14
Studietimmar
28
Kurs-ID
1117877
Pris
2375 kr