Franska - intensivkurs

Plats Norrköping

Lär dig lite franska på kort tid

Boka kursen nu

Målgrupp

Detta är kurs för dig som på kort tid vill lära dig prata lite franska utan att gå på djupet. Kanske vill du kunna säga några fraser på franska för att klara dig på resa eller släktbesök. Kanske tycker du bara det är roligt att prova på något nytt.

Om kursen

Ni kommer att få möjlighet att höra samma meningar upprepade gånger och öva på ord och fraser genom olika tematiska övningar. Kursen fokuserar inte på grammatik, utan på att få dig att prata och förstå enkel franska. Det är bra om du förbereder dig lite mellan kurstillfällena.

Observera att kursen inte motsvarar en vanlig kurs i franska för nybörjare (en så kallad ”A1 del 1”) enligt Europarådets skala. Denna kurs kan ses som en introduktion till franska språket. Vill du sedan fortsätta, bokar du en ”vanlig” kurs som har kursbok och mer teori/grammatik.

Bernadette de Tauzia

Bernadette de Tauzia är en fransk konstnär och legitimerad lärare i bild-design och franska. Hon ställer ut sina konstverk i Europa och har 15 års undervisningserfarenhet.

Hon håller dessutom med glädje kurser i franska och nyligen också fransk matlagning! Som konstnär jobbar hon med blandteknik såsom akryl, collage, pastell m.m. (kallas ”mixed-media”) samt digitalt (Photoshop, Krita). Hon undervisar i konst (Mixed media) och digitalt skapande (Photoshop).

Bild saknas

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst Norrköping

info.norrkoping@folkuniversitetet.se

Tid
01 jun 2020 - 17 jun 2020
Må 17:30 - 19:00
On 17:30 - 19:00
Tillfällen
2
Plats
S:t Persgatan 95, 60233 Norrköping
Visa på karta
Studietimmar
9
Kurs-ID
1045551
Pris
600 kr