Prova på - Franska

Plats Linköping

PROVA PÅ kostnadsfritt - 45 minuter Är du nyfiken på hur det är att studera franska på Folkuniversitetet? Kom och ta en provlektion! Vår lärare bjuder på en minilektion.

Boka kursen nu
Alla våra lärare i franska har språket som modersmål och/eller har mångårig erfarenhet av att undervisa franska som främmande språk

Du behöver inte ha några förkunskaper i franska. Men om du har läst tidigare så kan du komma i alla fall för att se om du kanske skulle passa bättre i i någon av våra andra franska kurser.

Prova på lektionen är kostnadsfri men antalet platser är begränsade. Det är många som vill prova på våra kurser och platserna fylls snabbt. Vi kontaktar alla reserver i turordning, i mån av plats.

Erbjudande till dig som deltar på prova-då-dagen

Om du bokar en kurs på hemsidan 25/8 får du 10 % rabatt på kursavgiften. Koden får du i kallelsen till prova på tillfället.

Om du får förhinder att delta är det viktigt att du avbokar din plats eftersom antalet platser är begränsade.

Information om Covid-19

Vi planerar att genomföra våra prova på pass i våra lokaler som vanligt, men med särskilda åtgärder för att minska risk för smittspridning, vilket t ex kan innebära mindre grupper, provlektioner i större salar och längre tid mellan passen. Vi har såklart även handsprit och närhet till tvål och vatten.

Välkommen!

Mariana Elsner

Mariana Elsner kommer ursprungligen från Chile och jobbar idag som lärare i spanska och franska på Folkuniversitetet. Som barn växte Mariana upp i en tvåspråkig värld då hon gick i en fransk skola där hon lärde sig franska.

Mariana har studerat filosofi på Universidad de los Andes i Chile och tillämpad etik vid Linköpings Universitetet. I sina studier i filosofi läste hon även latin och forngrekiska och upptäckte där sin kärlek för språk.

Nu utbildar hon sig till språklärare i spanska och franska samt till filosofilärare mot gymnasiet. Hon älskar skönlitteratur, att ta hand om sina kaniner och att ständigt hitta nya roliga saker att göra i klassrummet med sina studenter.

Mariana Elsner

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Linköping

info.linkoping@folkuniversitetet.se

Tid
25 aug 2020 - 25 aug 2020
Ti 19:30 - 20:15
Tillfällen
1
Plats
S:t Larsgatan 44, 58223 Linköping
Visa på karta
Studietimmar
1
Kurs-ID
1079613
Pris
0 kr