Franska - enskild undervisning

Plats Kristianstad

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha. Vi startar enskilda utbildningar i allmän franska löpande under året.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.

Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i franska kontakta anita.fransson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Zacharie Tite Mbomba

"Jag ser fram emot att hjälpa mina kursdeltagare att uppnå sina mål genom att använda min kommunikativa förmåga och erfarenhet."

Ursprungligen från Belgien av kamerunska föräldrar, Zacharies uppväxt och hans arbetsliv har berikats av erfarenheter från olika resor i fransktalande länder, samt kulturell samverkan med deras invånare.

Han har arbetat som privatlärare i franska och naturvetenskapliga och tekniska ämnen under flera år i Kamerun och nu i Sverige, både i Kristianstad och Hässleholm.

Han anser att lära sig ett språk betyder inte bara att ta del av eller främja en ny kultur, utan också att kunna utvecklas som människa i samhället, samt behärska de roliga nyanserna som språket erbjuder.

Zacharie Mbomba

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
01 aug 2022
-
Studietimmar
1
Kurs-ID
1136922
Pris
695 kr