Franska - enskild undervisning

Plats Karlskrona

En perfekt möjlighet för dig som behöver vara flexibel i din inlärning! Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med läraren och studera i din egen takt.

Boka kursen nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. Vi startar enskilda utbildningar i allmän franska löpande under året. Detta är ett kurspaket som omfattar 10 lektionstimmar.

Kursmaterial

Kurslitteratur/material tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering.

Lärare

Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet att utbilda vuxna. I undervisningen integrerar de ofta kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.


Företagsutbildningar

Om det gäller branschanpassad språkutbildning i franska, kontakta gunilla.olsson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.

Kursledare

Stéphanie Perslöv

”Jag är tillbaka! Jag undervisade franska på Folkuniversitetet för 20 års sedan, när jag precis hade flyttat till Karlskrona för kärlekens skull. Jag minns att det var så roligt! Nu tycker jag att det ska bli jättespännande att på nytt få lära ut mitt språk och min kultur.”

Stéphanie har en fransk utbildning i ekonomi och administration i botten. Hon tycker att det är intressant med språk och lärde sig svenska ganska snabbt eftersom hon alltid har vågat prata även när det inte blir perfekt. Man måste våga! Hon har arbetat inom den privata och statliga sektorn och jobbar idag på miljöavdelningen på Karlskrona kommun, där hon trivs jättebra. Hon gillar Karlskrona och den fantastiska naturen.

Hon kommer från Paris och träffade sin man i franska Alperna 1998, i Val Thorens. Han kommer från Lyckeby och de har nu 3 barn tillsammans. De är en aktiv familj som tycker om att resa, vandra och åka skidor. På sin fritid tycker Stéphanie om att träna, sjunga i kör, umgås med familj och vänner och äta god mat.

Stephanie Perslöv

Har du frågor?

Kontakta Gunilla Olsson

gunilla.olsson@folkuniversitetet.se

Tid
17 maj 2021
Tillfällen
5
Plats
Ronnebygatan 42, 37133 Karlskrona
Visa på karta
Studietimmar
10
Kurs-ID
1089297
Pris
5500 kr