Boka din egen språk-PT i franska

Plats Halmstad

Söker du en personlig tränare i språk? Bestäm innehåll, dag och tid tillsammans med din PT och studera i egen takt. Ges även som distans live!

Boka nu

Innehåll

Ett effektivt sätt att träna på de områden som just du behöver, för att skaffa eller förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Innehållet anpassas efter dina förkunskaper och behov.

Upplägg

Vid enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka eller om du vill ha lektion varannan vecka. En studietimme är 45 min. Ges även som distans live! Vad är en PT? Din personliga tränare i franska.

Kursledare

Din lärare har god erfarenhet av att utbilda vuxna. I undervisningen ingår även kunskaper om seder och bruk samt kulturella skillnader.

Kursmaterial

Kostnad för eventuellt kursmaterial tillkommer och presenteras av läraren efter språktest och behovsinventering. Anmälan Ange nivå i din anmälan. Priset är inklusive moms.

Företagsutbildningar

Om du önskar branschanpassad språkutbildning istället är du välkommen att ta kontakt med susanne.svensson@folkuniversitetet.se för att få en offert skickad till ert företag.Hitta rätt språknivå

Kursledare

Majid Chawki

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet i Halmstad

info.sydvast@folkuniversitetet.se

Antal tillfällen
4
Första tillfället
kl -
Studietimmar
8
Kurs-ID
407333
Pris
5225 kr