Franska- grammatikkväll nivå A1 Distans Live

Plats Distans

Grammatikmomenten för nivå A1 i franskan - PÅ DISTANS en livesänd online lektion där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Du ligger på nivån i slutet av A1 eller början på A2.

Innehåll:
Vi går igenom de grammatikmoment som du förväntas behärska på nivå A1 enligt den europeiska nivåskalan för språk.

• verbböjningar (verb på -er samt några oregelbundna verb i presens indikativ
  • bestämd och obestämd artikel
  • possessiva pronomen
  • böjning av adjektiv i femininum och plural
  • negationen "ne...pas"
  • frågekonstruktion
  • Verb med prepositionerna "à" och "de"

Kursupplägg
Kursen kommer helt gå på distans med hjälp av systemet "Zoom". Det är lätt att hantera och din lärare kommer skicka dig instruktioner via e-post om hur det går till. Zoom laddar du ned gratis på din dator eller surfplatta (fungerar bäst på dator men använd den enhet du helst vill ha)

Kvällen är deltagarcentrerad, vilket innebär att undervisningen anpassas efter deltagarna och deras behov. 30 minuters paus ingår.

Läraren håller med kursmaterial.

Lärare
Din lärare har franska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Institut Français de Suède hjälper oss med att ständigt fortbilda våra lärare. Då du läser franska hos oss erbjuds du gratis medlemskap i Alliance Française under första året (det vill säga hösten samt följande år för höstelev och ett kalenderår för vårelev). Som medlem betalar du inget för träffarna utan endast för förtäringen.

Christine Gil

Kontakta Kundtjänst i Stockholm