Fransk romanläsning -Distans live

Plats Distans

Vous brûlez d´envie de lire les derniers romans parus en France. Vous vous passionnez pour les discussions basées sur ces romans. Votre but est d´enrichir votre vocabulaire, alors ce cours va vous enchanter! Soyez les très bienvenus(es)!

Boka kursen nu

Kurstillfällen

Vi träffas via Zoom på onsdagar!

Förkunskaper

Du bör kunna läsa och prata franska på en B2/C1 nivå.

Kursupplägg

Undervisningen sker på franska och fokus ligger på muntlig kommunikation baserad på romanen.

Vi kommer att läsa romanen "Petit pays" av Gaël Faye. Boken finns att beställa från bl.a. Grasset bokförlag. Det är bra om du köper den i god tid innan kursstart och läser de första 2 kapitlen (30 sidor) inför första lektionen.

Lärare

Din lärare har franska som modersmål och har bott en längre tid i ett fransktalande land. Pedagogen har en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursledare

Sophie Imberechts

Sophie - som är född i södra Belgien, en äkta vallon, givetvis fransktalande som Jacques Brel - beskriver sig själv så här:

"Jag brinner för att sprida kärlek till franska språket med humor, krav, romaner verbböjningar och idiomatiska uttryck. När jag inte stimulerar kursdeltagare så rider jag i skogen på mitt lilla sto och spanar efter kantareller."

Sophie Imberechts, Örebro

Har du frågor?

Kontakta Marie Rockström

marie.rockstrom@folkuniversitetet.se

Tid
06 jul 2022 - 24 aug 2022
On 15:00 - 16:30
Tillfällen
8
Studietimmar
16
Kurs-ID
1138800
Pris
1500 kr