Franska konversation B2/C1 Distans Live

Plats Distans

Franska konversation B2/C1 Distans Live.

Boka kursen nu

Förkunskaper

Det här är en kurs för dig som läst franska eller på annat sätt fått motsvarande kunskaper och vill prata franska.

Mål

Målet är att du ska kunna tala på en högre nivå samt kunna läsa texter lätt och enkelt. Vill du föra ett samtal med en infödd samtalspartner utan problem? Här lär du dej det. Ni pratar med varandra på distans. Vill du läsa längre texter, och vara medveten om både konkret och underförstått innehåll och att du kan uttrycka dig obehindrat? Det kommer ni göra här.

Kursupplägg

Undervisningen sker huvudsakligen på franska och fokus ligger på muntlig kommunikation. Du förväntas vara aktiv på lektionerna och har goda möjligheter att påverka kursens innehåll och upplägg. Räkna med några timmars hemarbete mellan kurstillfällena.

Kursledare

Din kursledare har franska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Kursledaren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kursmaterial

Kurslitteratur ingår inte i priset för kursen. Information om kurslitteratur får du i kallelsen eller vid första kurstillfället.

Du behöver ha tillgång till en dator med internetuppkoppling och gärna ett headset. Undervisningen sker via gratistjänsten Zoom.

Har du frågor?

Kontakta Anita Fransson

anita.fransson@folkuniversitetet.se

Tid
12 okt 2022 - 30 nov 2022
On 19:15 - 20:45
Tillfällen
8
Studietimmar
16
Kurs-ID
1137166
Pris
1525 kr