Franska-testa om du uppfyller nivå A1 Distans Live

Plats Distans

Testa om du uppfyllt nivå A1 i franska med underlag utarbetat för DELF A1 examen - PÅ DISTANS en livesänd online test där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i klassrummet.

Boka kursen nu

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Förkunskaper
Du ska ha gått kursen nivå A1 del 4 i franska eller ha motsvarande kunskaper.

Innehåll:

Du får testa din förmåga att skriva och tala franska. Även läs- och hörförståelse testas. Materialet som används är utarbetat för DELF A1 examen (Diplôme d'études en langue française).

Kursupplägg
Testet utförs helt på distans med hjälp av systemet "Zoom". Det är lätt att hantera och din lärare kommer skicka dig instruktioner via e-post om hur det går till. Zoom laddar du ned gratis på din dator eller surfplatta (fungerar bäst på dator men använd den enhet du helst vill ha)

Material
Läraren håller med material.

Lärare
Din testledare har franska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Institut Français de Suède hjälper oss med att ständigt fortbilda våra lärare. Då du läser franska hos oss erbjuds du gratis medlemskap i Alliance Française under första året (det vill säga hösten samt följande år för höstelev och ett kalenderår för vårelev). Som medlem betalar du inget för träffarna utan endast för förtäringen.

Kursledare

Christine Gil

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
21 jan 2021 - 21 jan 2021
To 17:00 - 19:30
Tillfällen
1
Studietimmar
3
Kurs-ID
1094138
Pris
300 kr