Franska konversation B2

Plats Uddevalla

För dig som har grunder i franska men behöver en konversationskurs för att hålla språket igång. Vikten ligger på konversation, men du får även ditt ordspråk utökat

Boka kursen nu

Vem kan gå kursen? En kurs för dig som har gymnasiekompetens i franska, har läst franska på nivå B1 eller har motsvarande kunskaper. Du vill hålla språket levande, gärna tillsammans med andra frankofiler. Du vill och vet att du vågar prata franska även om din franska inte alltid är perfekt. Gör gärna vårt språktest för att bedöma dina förkunskaper!

Mål
Att kunna kommunicera på franska i de flesta olika situationer och sammanhang och om de flesta olika ämnen. Att kunna tillgodogöra dig franska originaltexter, fransk film och kultur.

Innehåll
Tillsammans med läraren utformar ni kursen kring film, litteratur och aktuella händelser i Frankrike. Du förbereder vissa lektioner genom att läsa texter hemma och därefter diskutera dem tillsammans i grupp. Ni analyserar även formen på texterna.

Lärare
Din lärare har franska som modersmål, akademisk utbildning och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Kursledare

Arlette Chené

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Uddevalla. Tfn: 0522-777700

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
23 sep 2020
On 18:00 - 20:30
Tillfällen
7
Plats
Östergatan 18 A, 45130 Uddevalla
Visa på karta
Studietimmar
21
Kurs-ID
1046922
Pris
1625 kr