Finska A2 lätt konversation

Plats Trollhättan

Vill du bli bättre på att tala Finska? Det finns bara ett sätt att bli bättre på att prata finska- att göra det ofta! Här talar vi lätt finska och bygger upp ditt ordförråd.

Boka kursen nu

Kursen passar dig som befinner dig på nivå A2 enligt Europarådets nivåskala och som har vilande kunskap i finska. Du bör känna igen dig i följande beskrivning. Jag kan förstå fraser och vanliga ord som rör personliga förhållanden. Jag kan kommunicera i enkla sammanhang.

Mål

Efter kursen talar du en mer korrekt finska och har utvecklat ditt ordförråd med praktiska ord genom en blandning av aktuella teman och ämnen.

Kursinnehåll

Vi tränar konversation och gör muntliga övningar samt jobbar med ordförrådet för att få ett mer varierat språk. Vi går också igenom vanliga språkliga misstag och hur du talar en mer korrekt finska.

Kursupplägg

Fokus ligger på att öva din förmåga att delta i samtal och diskussioner om vardagliga händelser. Du får arbeta med att göra ditt tal säkert, flytande och naturligt.


Lärare

Din lärare har finska som modersmål eller har bott en längre tid i Finland. Pedagogen har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper som ligger till grund för en omväxlande och stimulerande undervisning.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet Trollhättan. Tel: 0520 - 50 50 75

kundcenter.vast@folkuniversitetet.se

Tid
12 mar 2020
To 18:00 - 20:30
Tillfällen
7
Plats
Garvaregatan 15, 46130 Trollhättan
Visa på karta
Studietimmar
21
Kurs-ID
1046913
Pris
1525 kr