Franska B1/B2 konversation med en författare

Plats Stockholm

Gå Folkuniversitetets kurs i franska, konversation om en roman - författaren själv leder kursen.

Boka kursen nu

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Förkunskaper
Dina kunskaper bör motsvara nivå B1/B2 enligt Europarådets nivåskala. Om du är osäker på din nivå rekommenderar vi vårt inplaceringstest som finns på vår hemsida.

Mål
Målet med kursen är att uttöka ditt ordförråd och få ett bättre flyt på ditt tal.

Innehåll
De andra deltagarna är en viktig resurs i dina språkstudier. Språk är ett medel för kommunikation! Det är därför viktigt att ha tillfälle att kommunicera med andra. Du utökar ditt ordförråd och får hjälp med besvärliga grammatikavsnitt.

Undervisningsform/kursupplägg
Kursen går en gång i veckan under 10 veckor. Totalt 20 studietimmar. Hela kursen äger rum på franska.Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna. Inför varje lektionstillfälle är det meningen att du ska läsa några sidor i boken.

Litteratur och material

Litteratur och material
Kostnad för kurslitteratur tillkommer. Kursbok anges i kallelsen.

Kursledare

Anne har franska som modersmål och har alltid ägnat sig åt att skriva i olika former. Hennes första roman kom ut i juni 2021: "Un été exceptionnel" hos Éditions Denoël som också enhälligt tillägnade henne priset "Révélation Littéraire". Anne har ett stort intresse för språk. En annan passion är resor som gjort att hon besökt alla jordens kontinenter.

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Institut Français de Suède hjälper oss med att ständigt fortbilda våra lärare. Då du läser franska hos oss erbjuds du gratis ett års medlemskap i Alliance Française. Som medlem betalar du inget för träffarna utan endast för förtäringen.

Kursledare

Anne Donguy

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
15 sep 2022 - 24 nov 2022
To 17:30 - 19:00
Tillfällen
10
Studietimmar
20
Kurs-ID
1142769
Pris
2415 kr