Franska A2/B1 konversation

Plats Stockholm

Bli bättre på att PRATA franska. Det finns bara ett sätt att lära sig språket och det är att använda det. Gå en konversationskurs på Folkuniversitetet!

Boka kursen nu

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française

Förkunskaper
Dina kunskaper bör motsvara nivån mellan A2 och B1 enligt Europarådets nivåskala. Om du är osäker på din nivå rekommenderar vi att du gör vårt språktest som du hittar på vår hemsida.

Mål
Efter genomgången kurs ska du ha förbättrat ditt tal och blivit säkrare på att uttrycka dig i kända vardagliga ämnen.

Innehåll
På våra konversationskurser får du arbeta med rollspel, dialoger och diskussioner. De andra deltagarna är en viktig resurs i dina språkstudier. Språk är ett medel för kommunikation! Det är därför viktigt att ha tillfälle att kommunicera med andra. Du utökar ditt ordförråd och får också hjälp med besvärliga grammatikavsnitt.

Undervisningsform/kursupplägg
Kursen går en gång i veckan under 12 veckor. Totalt 24 studietimmar. Undervisningen sker på franska. Vi arbetar med parövningar, hörförståelseövningar och konversation. Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna. Hemuppgifter ingår. Max 10 deltagare.

Litteratur och material
Kostnad för eventuell kurslitteratur tillkommer. Kursbok anges i kallelsen.

Lärare

Din lärare har franska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Institut Français de Suède hjälper oss med att ständigt fortbilda våra lärare. Då du läser franska hos oss erbjuds du gratis ett års medlemskap i Alliance Française. Som medlem betalar du inget för träffarna utan endast för förtäringen.

Kursledare

Pierre Barin-Turica

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
06 sep 2022 - 22 nov 2022
Ti 17:50 - 19:20
Tillfällen
12
Plats
Hagagatan 1, 11348 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
24
Kurs-ID
1140405
Pris
2900 kr