Franska B2 konversation - bättre flyt

Plats Stockholm

Satsa en vecka på franskan och gå en intensiv konversationskurs på Folkuniversitetet! För dig som ligger på nivå B2 och behöver få bättre flyt på din franska. Man blir bara bättre på språket genom att använda det!

Boka kursen nu

INTENSIVKURS - EN VECKA

Våra kurser i franska ges i samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Målgrupp
En kurs i franska för dig som har kunskaper motsvarande nivå B2 enligt Europarådets nivåskala. För att få en grupp med deltagare som ligger på samma kunskapsnivå rekommenderar vi alla deltagare som vill ta en kurs på denna nivå att göra vårt nivåinplaceringstest. Testet kan du ladda ner från vår hemsida. Du kan även skicka efter det per post.

Mål
Målet med kursen är att du ska få språket att flyta bättre utan att behöva haka upp dig och söka efter ord.

Undervisningsform/kursupplägg
Undervisningen pågår under fem dagar, måndag-fredag. Kursen är intensiv och studietakten hög. Totalt 15 studietimmar. Undervisningen sker helt på franska. Deltagarna skall vara aktiva i språket under lektionerna. För att kunna tillgodogöra dig kursen bör du också avsätta tid för hemuppgifter. Högst 10 deltagare.

Litteratur och material
Läraren använder sig av egna övningar, artiklar från fransk media och kanske någon bok. Eventuell litteratur ingår inte i kursavgiften. Information om kurslitteratur finns i kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Lärare

Din lärare har franska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Institut Français de Suède hjälper oss med att ständigt fortbilda våra lärare. Då du läser franska hos oss erbjuds du gratis ett års medlemskap i Alliance Française. Som medlem betalar du inget för träffarna utan endast för förtäringen.

Kursledare

Pierre Barin-Turica

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
27 jun 2022 - 01 jul 2022
Må 09:00 - 11:15
Ti 09:00 - 11:15
On 09:00 - 11:15
To 09:00 - 11:15
Fr 09:00 - 11:15
Tillfällen
5
Plats
Kungstensgatan 45, 11359 Stockholm
Visa på karta
Studietimmar
15
Kurs-ID
1135244
Pris
1850 kr