Franska B1/B2 - konversation Distans Live

Plats Distans

Träna på att PRATA franska! - PÅ DISTANS, en livesänd online lektion där du kommunicerar direkt med din lärare och dina kurskamrater precis som i ett klassrum. Gå Folkuniversitetets konversation i franska en eftermiddag!

Boka kursen nu

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Förkunskaper
Du bör ligga på nivå B1/B2 enligt den europeiska nivåskalan. Om du är osäker på din nivå, gör gärna vårt språktest som du hittar på vår hemsida.

Innehåll:
Vi konverserar på franska om ämnen som föreslås av kursledaren. Du lär dig ord som har med de olika ämnena att göra.

Kursupplägg
Kursen kommer helt gå på distans med hjälp av systemet "Zoom". Det är lätt att hantera och din lärare kommer skicka dig instruktioner via e-post om hur det går till. Zoom laddar du ned gratis på din dator eller surfplatta (fungerar bäst på dator men använd den enhet du helst vill ha)

Dagen är deltagarcentrerad, vilket innebär att undervisningen anpassas efter deltagarna och deras behov. En paus på 5 minuter ingår.

Material
Läraren håller med kursmaterial.

Lärare

Din lärare har franska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

I samarbete med Institut Français de Suède och Alliance Française.

Institut Français de Suède hjälper oss med att ständigt fortbilda våra lärare. Då du läser franska hos oss erbjuds du gratis medlemskap i Alliance Française under första året (det vill säga hösten samt följande år för höstelev och ett kalenderår för vårelev). Som medlem betalar du inget för träffarna utan endast för förtäringen.

Kursledare

Christine Gil

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
12 nov 2021 - 12 nov 2021
Fr 15:00 - 16:30
Tillfällen
1
Studietimmar
2
Kurs-ID
1102906
Pris
250 kr