Franska A2 konversation & grammatik Distans Live

Plats Distans

INTENSIVKURS - Du ligger på nivå A2 i franska och vill komma igång och prata. Folkuniversitetet erbjuder lätt konversation PÅ DISTANS med livesända lektioner.

Boka kursen nu

INTENSIVKURS TRE VECKOR

Förkunskaper
Du bör ligga på nivå A2 enligt den europeiska nivåskalan. Gör gärna vårt språktest om du är osäker på din nivå.

Innehåll
Utgångspunkten är att du ska träna på att våga prata franska. Ämnen som kan ligga till grund för konversation på denna nivå är:

  • väder
  • mat
  • kläder
  • bostad
  • familjen
  • resor/semester
  • grammatik som hör till

Kursupplägg
Kursen kommer helt gå på distans med hjälp av systemet "Zoom". Det är lätt att hantera och din lärare kommer skicka dig instruktioner via e-post om hur det går till. Zoom laddar du ned gratis på din dator eller surfplatta.
Undervisningen sker helt på franska. Vi arbetar bland annat med dialoger två och två, konverserar i grupp och övar upp hörförståelsen. Kursen är deltagarcentrerad, vilket innebär att kursen anpassas efter deltagarna, deras behov, intressen och allmänna bakgrund för att utbildningen ska upplevas som meningsfull.

Material
Läraren använder sig av egna övningar, artiklar från fransk media och kanske någon bok. Eventuell litteratur ingår inte i kursavgiften. Information om kurslitteratur finns i kallelsen eller ges vid första kurstillfället.

Hemuppgifter
Hemuppgifter ingår.

Lärare

Din lärare har franska som modersmål eller motsvarande kunskaper. Läraren har i regel en akademisk examen och goda pedagogiska kunskaper.

Kursledare

Muriel Wellander

Har du frågor?

Kontakta Kundtjänst i Stockholm

direkt@folkuniversitetet.se

Tid
08 jun 2021 - 16 jun 2021
Ti 16:45 - 19:00
On 16:45 - 19:00
To 16:45 - 19:00
Tillfällen
6
Studietimmar
18
Kurs-ID
1099146
Pris
2200 kr