Franska - enskild undervisning

Plats Örebro

Lär dig franska lite snabbare - ta en intensivkurs. Här har du flera kurstillfällen per vecka, vilket gör att du snabbt kommer igång med språket.


Varför läsa enskilt?
Det effektivaste sättet att läsa ett främmande språk är ofta att göra det enskilt med en lärare. Folkuniversitetet erbjuder, utöver sitt breda kursutbud, enskild undervisning i många olika språk. Detta studiesätt är perfekt för dig som har svårt att ha lektioner samma tid varje vecka, samt för dig som önskar ett intensivare tempo.

Upplägg
Väljer du enskild undervisning avgör du själv hur många lektioner du vill ha per vecka. Vi är flexibla gällande tider för lektionerna och försöker anpassa oss efter dig som är kund. Vi anpassar också utbildningen efter ditt yrkesområde så att du snabbt kan använda språket i ditt yrkesliv. Detta är ett mycket effektivt sätt att träna just de områden du behöver, för att förbättra dina språkkunskaper oavsett nivå. Studiematerial, studietakt och övningar anpassas efter din arbetssituation.

Lärare
Våra lärare är goda pedagoger med erfarenhet av att undervisa vuxna. I språkundervisningen integrerar de ofta kunskaper om landets sedvänjor, normer och kultur.

Lokal
Vi har undervisningslokaler centralt i Örebro men vi kan även komma till din arbetsplats.

Anmälan
Vi startar enskilda utbildningar löpande under hela året och om du är intresserad är du välkommen att kontakta oss på 019-760 32 30 eller info.orebro@folkuniversitetet.se

Om du vill kan du klicka på bokaknappen till höger och fylla i dina kontaktuppgifter så kontaktar vi dig. Inga köpkrav.

Har du frågor?

Kontakta Folkuniversitetet

info.orebro@folkuniversitetet.se

Tid
Löpande kursstart
Plats
Drottninggatan 38, 70223 Örebro
Visa på karta
Studietimmar
20
Kurs-ID
1069454
Pris
18500 kr