Franska B1 del 2, Distans

Plats Distans

Detta är den andra delen i en heldistanskurs i franska på nivå B1 med fokus på att utöka och förbättra ordförrådet.

OBS! Tiden som anges är enbart till för kursledaren. Du som deltar planerar själv din studietid.

Kursen vänder sig till dig som inte har möjlighet att följa en kurs med fysiska träffar men ändå vill kunna hålla igång och förbättra dina språkkunskaper.

Denna kurs är på nivå B1 och är den andra och sista delen.
Kursen genomförs som:
Enskild undervisning - du som deltagare har enbart kontakt med kursledaren
Via e-post
Teams-lektion 2 x 20 min, kan bokas med kursledare. Kostnad 475 kr

Kursinnehåll

Kursen syftar främst till att utöka ordförrådet genom övningar som fokuserar på just ord. Med ett utökat ordförråd blir du säkrare i ditt användande av språket.

Kursupplägg

Kursen pågår i 12 veckor och varannan vecka får du en uppgift med text, ev. en ljudfil, gloslista och övningar att lösa. Lärare och deltagare kommunicerar via e-post.

Du behöver en dator med internetuppkoppling och e-postadress.

Övningsuppgifter är i Word-format och skickas som en bifogade filer till din e-post. Du som deltagare gör sedan övningen i det bifogade Word-dokumentet och skickar det sedan åter till läraren.

Bra att veta om kursen

Denna kurs är helt på distans utan fysiska träffar. Ingen kurslitteratur behöver införskaffas till denna kurs, men vid önskan är det möjligt att köpa ett grammatikhäfte, via administrationen, som ett komplement till kursen.

Du kan också köpa till enskilda Teams/Skypelektioner med din kursledare, 2 x 20 minuter för 475 kr. Vill du boka detta vid anmälan anger du det i meddelande fältet. Tiden för enskilda Skypelektioner bokas med kursledaren.

Kontaktinformation

Vid frågor eller ytterligare information kontakta språkavdelningen på Folkuniversitetet i Västerås tfn 021-153600 eller info.vasteras@folkuniversitetet.se

Distanskurserna har 4 startar per år, vecka 4, vecka 10, vecka 36 och vecka 44. Start vid annat tillfällen enligt överenskommelse med Folkuniversitetet.

Frédéric Kosicki

Kontakta Katarina Andersson